Atentie

Folosim cookies pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună de navigare. Detalii Politica de cookiuri. Apăsarea butonului și continuarea navigării, reprezintă acordul tău. Sunt de acord

Papucei de interior din piele naturala, bleumarin, Babice

16 / 17 ( 11 cm )
Scrie o recenzie
Preț vechi: 119.90 lei
95.92 lei
Economisești: 23.98 lei (20%)
Bleumarin
BA-003-16/17
ÎN STOC
+
  • Ghid măsurare
  • Pot returna sau schimba produsul?

Atenție!!!

Mărimile nu sunt standard ele diferă in funcție de producător. Va rugăm măsurați piciorul înainte de a cumpăra folosind ghidul de aici 

Descriere

Papucei de interior din piele naturala, baby blue, Babice

Copiii petrec mult timp încălțați, așa că trebuie să ne asigurăm că încălțămintea este ușoară și flexibilă, iar picioarele nu transpiră. Brandul baBice® pune un mare accent pe calitatea materialelor utilizate în producție, materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Talpă moale pentru papuci din piele este singura din Polonia certificată de TÜV Nord.

În producție, baBice® folosește doar materiale sigure, produse în UE, cooperează cu furnizori care respectă standarde stricte și trimite în mod regulat materiile prime pentru teste de laborator. Datorită certificatului TÜV, ei se asigura ca mențin cea mai înaltă calitate, atât în ​​ceea ce privește materiile prime, cât și întregul proces de producție. Desigur, asta nu este tot, cel mai important lucru este întotdeauna confortul.

Detalii

Mărimi:
16 / 17 ( 11 cm )
Mărime în cm:
11cm
Vârstă recomandată
:
6 - 12 luni
Fabricat în:
Polonia

Recenzii

Ingrid S
Comentariu
Ne plac foarte mult papuceii. Ii purtam zilnic. Avem 2 modele achiziționate. Așteptăm să creștem să întregim colecția. Sunt mulțumită atât de produse cât și de asistența primită in alegerea lor. Multumim!