Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Marime
Gen
Material
Filtrează
Filtre Resetati
Marime
Marime
Gen
Gen
Material
Material

Pantofi primii pași

Pantofi piele moale roz cu scai, talpă moale de cauciuc si fluturi ciclam-1 - 21%
Pantofi piele moale grej cu scai, talpă moale de cauciuc si hipopotam-1 - 21%
Pantofi piele moale galbeni cu scai, talpă moale de cauciuc si fluturi aurii-1 - 21%
Pantofi baieti cu scai și talpă moale de cauciuc,  roz-1 - 21%
Pantofi din piele moale cu renul Rudolph-1 - 17%
Pantofi primii pași din piele, flexibili și ușori, Froddo, verde-1 - 17%

Pantofi Barefoot Copii perfecți pentru primii pași ai bebelușului și protejarea picioarelor copilului tău. Sunt confecționati din piele fără crom, sigură pentru copii.
 
Modelele noastre de pantofi sunt disponibili atât cu talpă flexibilă din piele întoarsă cât și cu talpă din cauciuc.
 
Pantofii cu talpă din pilele întoarsă sunt ideali pentru interior dar și exterior în locuri precum grădina sau locul de joacă, este recomandat să îi ferim de apă deoarece talpa este din piele și nu este impermeabilă.
 
Pantofii cu talpă din cauciuc sunt ideali pentru interior dar mai ales pentru exterior oferind un plus de protecție picioarelor copilului.
 

Ce rol au pantofii pentru copii din piele moale?

Așa cum probabil deja ști sau ai citit secțiunea noastră despre sănătatea piciorușelor încălțămintea cu talpă moale ajută la dezvoltarea naturală a piciorului copilului tău imitând foarte bine mersul desculț dar în același timp oferind protecție și asigurând o temperatura perfectă pentru picioarele micuțului tău.

De ce ai avea nevoie de încălțăminte care imită mersul desculț?

  1. Pentu o dezvoltare naturlă a piciorului. Pe măsură ce picioarele bebelușului cresc, se modelează în formă pantofului pe care îl poartă. Picioarele înfipte în pantofi rigizi și neflexibili nu se pot mișcă liber inhibând dezvoltarea oaselor și creșterea naturală.
  2. Pentru protecția picorului în contact cu mediul. Promovăm mersul desculț dar tot odată suntem conștienți de pericolele pe care le pate avea și de aceea avem nevoie de o încălțăminte că să lase picorul liber că și cum nu ar fi încălțat sdar în același timp să ofere protecția minimă necesară copilului tău.