Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Stim cat de ocupati sunt parintii mai ales in primii ani de viata ai copiiilor cand trebuie sa-si imparta timpul intre job si cei mici, iar putinul timp care ne ramane e foarte important sa-l petrecem impreuna.

Noi ne-am gandit la asta! Pentru a reduce timpul petrecut in magazine ne-am decis sa deschidem magazinul online pebebe.ro care sa cuprinda tot ce ei au nevoie(biberoane, sezete, sterilizatoare, carucioare, scaune de masa, balansoare, jucarii) cat si produse necesare proaspetelor mamici(pompe, tampoane si aparatori pentru san).

Produse care sa satisfaca exigentele celor mici si accesibile pentru toti parintii. Preturile scazute nu reprezinta o calitate indoielnica a produselor, ele sunt asa pentru ca noi ne-am gandit la TOTI parintii.

Varietatea produselor (biberoane, sezete, sterilizatoare, carucioare, scaune de masa, balansoare, jucarii) si profesionalismul ne recomanda.

Suntem pregatiti oricand sa fim la dispozitia dumneavoastra!