Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
 

Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal că un angajament fundamental Pebebe, prin urmare vom dedică toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protecția datelor" sau "GDPR"), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul României. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadru legal îl reprezintă transparență, am pregătit aceast document prin care dorim să va informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifică periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflectă orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugăm să verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

Cine suntem și cum ne puteți contacta

Pebebe este denumirea comercială al INO WORLD TRADING S.R.L, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Craiova, str. Mihail Barca nr. 9, bl.F11, sc.1 ap.4 cu număr de ordine în Registrul Comerțului J16/369/2015, cod unic de înregistrare fiscală RO34178070 (în continuare "Pebebe" sau "noi"). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să va furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va încurajăm să contactați Responsabilul Pebebe cu protecția datelor la adresa de e-mail data.protection@pebebe.ro sau prin poștă sau curier la adresa str. Mihail Barca nr. 9, bl.F11, sc.1 ap.4, Craiova, Dolj – cu mențiunea: În atenția Responsabilului Pebebe cu protecția datelor.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

În general, colectăm datele dvs cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs astfel:

•    Când va creați un cont Pebebe, ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele;
•    În cadrul paginii dvs personale (Contul meu) din platforma Pebebe aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare, precum: genul, nickname, număr telefon mobil, număr telefon fix, etc.;
•    Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele și prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metodă de plata, număr de telefon, etc.

Va oferim și posibilitatea de a va înregistra în platforma Pebebe prin contul dvs Facebook sau Google. Dacă optați pentru una dintre aceste variante, veți fi direcționați către o pagină administrată de Facebook Inc / Google LLC, unde aceștia va vor informa cu privire la transferul datelor dvs către Pebebe. Puteți consulta politicile de confidențialitate Facebook, respectiv Google, folosind urmatroarele link-uri:

https://www.facebook.com/about/privacy

https://policies.google.com/privacy

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării site-ului nostru web  pentru a va personaliza experiență online și a va pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs. Va invităm să aflați mai multe detalii în acest sens prin consultarea secțiunii privitoare la scopurile prelucrării de mai jos.

Pe site-ul nostru web putem stoca și colecta informații în cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au Împlinit vârstă de 16 ani.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs cu caracter personal în următoarele scopuri:

1. Pentru prestarea serviciilor Pebebe în beneficiul dvs

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

•    Crearea și administrarea contului în cadrul platformei Pebebe;
•    Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
•    Soluționarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;
•    Returnarea produselor conform prevederilor legale;
•    Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;
•    Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la Întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile Pebebe.

Prelucrarea datelor dvs pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între Pebebe și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabila.

2. Pentru Îmbunătățirea serviciilor noastre

Ne dorim în permanentă să va oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru această, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs de Cumpararor, va putem invită să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață.

Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având Întotdeauna grijă că drepturile și libertățile dvs fundamentale să nu fie afectate.

3. Pentru marketing

Vrem să va ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va interesează. În acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  conțînând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la produse adăugate în secțiunea “Cont/Coșul meu” sau secțiunea  “Cont/Favorite” sau ați arătat interes să le achiziționați, precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie , și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web. Pentru a va pune la dispoziție informații de interes pentru dvs, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a va crea un profil. Ne asigurăm Întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs, și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs și nu va  afectează similar Într-o măsură semnificativă.

În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs prealabil. Va puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:

•    Modificarea setărilor din contul de client în secțiunea "Preferințe";
•    Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi; 
•    sau prin contactarea Pebebe folosind detaliile de contact descrise mai sus.

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvoltă activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru că  drepturile și libertățile dvs fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicită oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.

4. Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Pot există situații În care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Aceste pot include:

•    Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei Pebebe față de atacuri cibernetice:
•    Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competențe;
•    Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apară activitatea comercială, fiind Înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru Între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs fundamentale.

De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale  cum ar fi obligația de a asigura pază bunurilor și valorilor prevăzută de legislația aplicabilă în această materie.

Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dvs cu caracter personal cat timp aveti un cont în platforma Pebebe. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau Inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior Inchiderii contului, în situatiile în care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs urmatoarelor categorii de destinatari:


•    furnizorilor de servicii de curierat;
•    furnizorilor de servicii de plata/bancare;
•    furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
•    furnizorilor de servicii de cercetare de piata;
•    altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

în cazul în care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, în baza unor contracte Incheiate cu acestia.

 

Cum protejam securitatea datelor dvs cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate, asigurand în acelasi timp redundanta datelor.

Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plati Euplatesc. Orice informatii privitoare la plati sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2.

în ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, în general, sau prin intermendiul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute şi utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveti

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi în legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informatii despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obtinute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

Identitate.

Luam în serios confidentialitatea tuturor Inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs cu privire la astfel de Inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului Pebebe. în caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Onorarii.

Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept în ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului în care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz în care vom percepe o suma rezonabila în asemenea circumstante.  Vă vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a va soluționa cererea.

Durata de raspuns.

Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide în termen de maximum o luna, cu exceptia cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz în care urmeaza sa raspundem în termen de maximum doua luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa va Intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va Ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

Drepturile tertelor parti.

Nu trebuie sa respectam o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

Drepturi vizate    

Accesul  

 Puteti sa ne cereti:    
•    sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
•    sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
•    sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam în strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., în masura în care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

Rectificarea    

Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.

Este posibil sa Incercam sa verificam exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.

Stergerea datelor    

Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care:  

•    acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
•    v-ati retras consimtamantul (in cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau
•    dati curs unui drept legal de a va opune; sau
•    acestea au fost prelucrate ilegal; sau
•    ne revine o obligatie legala în acest sens.        

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:   

•    pentru respectarea unei obligatii legale; sau

•    pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanta.      

Exista anumite alte circumstante în care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante în care v-am putea refuza aceasta solicitare

Sa aveti în vedere ca, înaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din contul Pebebe si sa va salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate de la Pebebe, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile, certificatele de garantie). în cazul în care nu efectuati acest demers înainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar Pebebe va fi în imposibilitate de a vi le pune la dispozitie, dupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului Pebebe, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

Restrictionarea prelucrarii datelor  

 Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai în cazul în care:    

•    acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau
•    prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau
•    acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept în instanta; sau
•    v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este în desfasurare.        

Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal în urma unei solicitari de restrictionare, în cazul în care:  

•    avem consimtamantul dvs.; sau
•    pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept în instanta; sau
•    pentru a proteja drepturile Pebebe sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Portabilitatea datelor    

Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal Intr-un format structurat, utilizat în mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar în fiecare caz numai daca:    

•    prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe Incheierea sau executarea unui contract cu dvs; si
•    prelucrarea se face prin mijloace automate.

Opozitia    

Va puteti opune în orice moment, din motive legate de situatia particulara în care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz în care vom Inceta în cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

Luarea de decizii automate  

 Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:  

 •    produce efecte juridice cu privire la dvs; sau
•    va afecteaza în alt mod similar si Intr-o masura semnificativa.     
Acest drept nu se aplica în cazul în care decizia la care s-a ajuns în urma luarii automate a deciziilor:     

•    ne este necesara pentru a Incheia sau a derula un contract cu dvs.;
•    este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs; sau
•    se bazeaza pe consimtamantul dvs explicit.

Plangeri    

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. în Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati în prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.   

Reamintim faptul ca puteti contacta în orice moment Responsabilul Pebebe cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

¬    prin e-mail la adresa: data.protection@pebebe.ro sau
¬    prin posta sau curier la adresă