Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Sandale gri din piele moale cu decupaje

19
169.90 lei
Gri
PL004-gri-19
ÎN STOC
+
  • Vezi culorile si marimile disponibile
  • Ghid măsurare
  • Info

Fabricate din piele de cea mai buna calitate, fără agenți chimici și recomandate de pediatrii din întreaga lume, aceste sandale trebuie sa facă parte din garderoba fiecărui copil.

Ideale atât în interior cât și la exterior, sunt prevazute cu talpa din cauciuc extrem de subtire, acest lucru face ca piciorul sa simtă mai bine podeaua, informația este transmisa prin senzorii receptori la creier și copilul își găsește mai ușor echilibrul, de acces sunt recomandați încă de la primii pași. 

Flexibilitate lasă toate grupele de mușchi sa lucreze. Încălțămintea rigida blochează mușchii și în timp ii face sa se atrofieze, acest lucru poate afecta și postura corpului. Cu aceste sandale copilul se simte liber și poate alerga în voie,fiind și foarte ușoare.

Indiferent de intensitatea mișcării nu exista posibilitatea ca piciorul sa se supraincalzeasca deoarece sunt prevazute cu decupaje atat în partea din fata cât și în zona călcâiului. 

În zona gleznei este introdus la interior un elastic suficient de moale care sa permită înălțarea ușoara și rapida dar suficient de rezistent cât sa nu dea voie sandalei sa iasă din picior. 

Pediatrii încurajează mersul desculț, iar aceasta încălțăminte imita perfect acest lucru, copilul fiind în siguranță atât afara cât și în interior pe suprafețe alunecoase sau reci. 

Ideali pentru gradinita, poți fi asortați ușor cu orice ținuta. 

Atentie!!

La acest model, dupa ce masurati piciorul copilului adaugati 0,7 cm si apoi alegeti marimea potrivita din tabel.

Marime Dimensiune
talpa interior
18 12 cm
19 12.6 cm
20 13,3 cm
21 14 cm
22 14.6 cm
23 15.3 cm
24 16 cm
25 16.6 cm 
26  17.3 cm
27 18 cm 
28 18.7cm 
29 19.3 cm 
Material:
Exterior: Piele; Talpă: cauciuc.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu