Cum alegem încălțămintea potrivită pentru primii pași?

August 11, 2021
 
Este important să speli și să usuci zilnic bine picioarele micuțului. De asemenea, ar trebui să verifici și să tai unghiile în mod regulat, dar niciodată să nu le tai prea scurt. 

Deoarece picioarele bebelușului sunt moi, acestea sunt ușor deformate și, prin urmare, trebuie să te asiguri că nu sunt distorsionate în niciun fel. Poți face acest lucru prin:
  • Păstrarea hainelor în care doarme largi și ușoare
  • Nu restricționați picioarele în șosete care sunt prea mici
  • Încurajează-l pe cel mic să-și folosească cât mai des picioarele pentru a-și dezvolta mușchii
 

PICIOARELE COPILULUI MEU PAR A FI RECI, ESTE ASTA NORMAL?

Bebelușii pot pierde căldura foarte repede și, prin urmare, este vital să aveți grijă să le acoperiți picioarele cu șosete sau pantofi.
 

CE ȘOSETE SUNT MAI BUNE PENTRU COPILUL MEU?

Șosetele trebuie să se potrivească întotdeauna bine cu picioarele bebelușului. Fibrele naturale, cum ar fi bumbacul sau lâna, sunt cele mai bune, deoarece lasă picioarele să respire. Încercați să evitați utilizarea șosetelor 100% nailon, deoarece acestea vor provoca transpirația picioarelor.
 

CUM SĂ ALEGI PRIMA PERECHE DE ÎNCĂLȚĂMINTE A COPILULUI

Alegerea primei perechi de pantofi a bebelușului tău este super interesantă! Cu toate acestea, este important să iei decizia corectă ...

Picioarele bebelușilor sunt moi și prețioase, așa că trebuie să te asiguri că alegi încălțăminte care este confortabilă și potrivită pentru dezvoltarea piciorușelor micuțului tău.

Iată tot ce trebuie să știi despre primii pași ai micuțului tău ...
 

CÂND TREBUIE SĂ CUMPĂR PRIMA PERECHE DE ÎNCĂLȚĂMINTE PENTRU COPILUL MEU?

Micuțul tău face în sfârșit primii pași! Deși vei exploda de mândrie, este important să nu te grăbești să cumpărați prima lui pereche de pantofi. Bebelușii nu trebuie să poarte pantofi până când nu pleacă afară. Până atunci, a învăța să mearga în picioarele goale este cea mai bună opțiune.
 

CE CALITĂȚI TREBUIE SA ÎNDEPLINEASCĂ PRIMA PERECHE DE ÎNCĂLȚĂMINTE A COPILULUI:

Dacă totuși te hotăraști să cumperi primii pantofi pentru bebelușului tău, este esențial să ai în vedere următoarele:
  • Să măsori corect piciorul copilului.
  • Încălțămintea ar trebui să fie confecționată din piele, care să fie moale și flexibilă, astfel încât să nu frece sau sa jeneze.
  • Caută încălțăminte cu tălpă ușoară și flexibilă, antiderapantă care să ofere stabilitate copilului.
  • Spatiul degetelor de la picioare ar trebui să fie încă larg și spațios,
  • Cusăturile și marginile moi.
  • Încercați să alegeți pantofi cu căptușeală naturală și șosete cu fibre naturale bogate pentru a le permite să respire

O pereche adecvată de pantofi poate ajuta copilul să câștige echilibru și control pe măsură ce merge și îi vor oferi încredere să continue. Amintiți-vă totuși că este încă minunat pentru bebelușul dvs. să meargă desculț cât mai mult posibil acasă.

Pantofii bebelușului trebuie verificați la fiecare șase până la opt săptămâni pentru a  te asigura că încă se potrivesc.

Nu cumpărați niciodată încălțăminte la mâna a doua, acestea vor fi modelate pe piciorul altui copil și nu vor oferi suportul potrivit.
Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă o recenzie