Termeni și condiții

Va recomandam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii de utilizare ai site-ului pentru a evita eventualele neintelegeri. Site-ul www.pebebe.ro.

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii. S.C. Ino World Trading S.R.L . isi rezerva dreptul de a face modificari acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a lua masurile care se impun. Produsele de pe acest site sunt oferite in limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stocul furnizorului, eventuale greseli de tiparire etc.).

In aceste cazuri Pebebe.ro va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda.

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri cu privire la o marca sau un produs anume, clientul se poate adresa furnizorului sau pebebe.ro.

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele pot sa difere de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc, insa in astfel de situatii clientul va fi instiintat inainte de a i se trimite comanda si nu se va trimite decat cu acceptul acestuia. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Pebebe.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.

1.Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin

 • Sameday (15 lei EasyBox)*
 • Cargus (15 lei livrare la adresa)*

*Costul livrari se poate modifica in functie de contractele cu diversele firme de curierat sau poate fi gratuit in urma unor promotii periodice. Costul real al transportului este afisat la finalizarea comenzii.

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmata de dumneavoastra la telefon unuia din operatorii nostri. Din momentul confirmarii comenzii veti fi contactat pe email sau telefonic si astfel veti intra in posesia numarului de AWB , avand posibilitatea da a urmari unde se afla coletul dumneavoastra direct pe site-ul firmei de curierat la adresa urmatoare

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. In mod normal in 24- 48 de ore de la confirmarea unei comenzi primiti produsul acasa daca produsul respectiv se afla pe stocul nostru. Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un operator va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule. Incasarea banilor se va face de agentul care va livreaza produsele.

Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice sau pe mail si nimic altceva in plus. Important! Nu avem taxe si comisioane ascunse! In momentul receptionarii produselor platiti exact cat v-a fost confirmat la telefon si pe email.

2.Returnarea produselor

 1. Conditii generale de returnare:
  1. Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG. 34/2014 in cazul in care cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale.
  2. Produsele se pot returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, daca se poate in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate.
  3. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform gratuit fara a suporta taxele de transport.
  4. Produsul pe care îl schimbaţi/returnaţi trebuie să fie în starea lui iniţială, să nu fie deteriorat sau uzat şi trebuie să conțină toate etichetele, atât interioare cât si exterioare precum si ambalajul primit.
   • Așa cum dvs. vă bucurați de un produs nou, impecabil din punct de vedere vizual, tot așa trebuie ca acest produs să ajunga la noi pentru ca urmatorul client să beneficieze de aceeași calitate. Produsele neconforme returnate nu pot fi revandute, prin urmare dvs. veți suporta costurile deteriorării lor.
   • Produsele se pot returna doar in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate etichetele si documentele, ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC Ino World Trading SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.
  5. SC Ino World Trading SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.
  6. Dupa perioada de 14 zile calendaristice, produsele nu mai pot fi returnate.
 2. Costul returului si schimbului.
  1. Daca produsul este conform costul returului produselor mai sus mentionate revine in responsabilitatea clientului.
  2. Clientul poate alege sa restituie produsul prin orice firma de curierat doreste.
  3. Pentru a usura procedura si a scadea costurile noi (ino world trading) putem face comanda la una din firmele colaboratoare pentru a ridica coletul de la Dvs. (client)
  4. Conform contractului nostru cu firma de curierat o expeditie costa 15 lei. Astfel costurile sunt urmatoarele:
   15 lei - returnare (1 expeditie)
   30 lei - schimb (2 expeditii)
 3. Pasii de retur/Schimb si procedura. In cazul in care doresti sa returnezi un produs, te rugam sa urmezi urmatorii pasi:
  1. Completeaza formularul de retragere .
  2. Te contactam sa finalizam procedura.
  3. Daca ati ales schimb vom trimite catre Dvs. produsul pe care il doresti urmand sa achitati la primire coletului taxa de livrare de 30 lei. (15 lei taxa de retur si 15 lei taxa pentru o noua expeditie).
  4. Daca ati ales sa returnati produsul. Un operator va face o comanda de ridicare a coletului de la tine. Iti oferim posibilitatea de a trece costul expeditiei pe firma noastra pentru ca tu sa beneficiezi de tarifiele noastre de retur (15 lei fata de 30 lei cat ar costa in mod normal un retur)
  5. Pregatiti coletul. Va rugam sa trimiteti produsul in cutia originala a acestuia, nedeteriorata si impachetat
  6. Predati coletul curierului care va ajunge la adresa dvs in intervalul orar specificat.
  7. In cazul returului coletul ajunge la sediul nostru si este verificat.
  8. Banii sunt restituiti in contul dvs. ( 1 -2 zile lucratoare)
 4. Restituirea banilor
  1. Iti returnam contravaloarea produsului in contul bancar mentionat de tine. Suma din care vom scade contravaloarea taxei de retur (15 lei)
  2. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport initiale. Costul livrari initiale nu este restituit decat in cazul in care produsele livrate de Ino World Trading (pepebe.ro) se constata a fi neconforme sau defecte, in restul situatiilor costul livrarii initiale nu va fi restituit.
  3. In cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC Ino World Trading SRL.
  4. Restituirea banilor se va face conform legii în termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data receptionarii produsului returnat prin viramentul într-un cont bancar transmis de dumneavoastră pe formularul de retur. Contul bancar trebuie să fie înregistrat pe numele persoanei care a efectuat achiziția și nu pe numele altei persoane. Contul bancar trebuie sa fie de asemenea in lei. Intarzierea furnizarii datelor despre contul bancar poate duce la intarzierea returnarii banilor.

Produsul nu trebuie folosit in exterior si sa nu prezinte urme de purtare!

3.Produsele primite defecte

In eventualitatea in care produsul achizitionat este deteriorat sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris a S.C. Ino World Trading S.R.L.

Daca S.C. Ino World Trading S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul identic, se va restitui contravaloarea produsului.

Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

Va trebuia sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Costul livrari initiale nu este restituit decat in cazul in care produsele livrate de Ino World Trading (pepebe.ro) se constata a fi neconforme sau defecte, in restul situatiilor costul livrarii initiale nu va fi restituit.

Promotii in derulare:

Perioada in care se desfasoara aceste promotii sau reduceri poate fi modificata fara instiintare prealabila in functie de stocul disponibil.

4. Returnara sau schimbul produselor care fac sau au facut parte dintr-o promotie.

Daca doriti sa schimbati/returnati un produs cu acelasi model, acesta se schimba/returneaza la pretul cu care l-ati achizitionat initial. Nu trebuie sa achitati diferenta daca acesta nu mai este la promotie si nici nu vi se restituie diferenta daca l-ati achizitionat la pret intreg si apoi acesta a fost redus. In cazul schimbului cu acelasi produs singurele taxe pe care trebuie sa le achitati sunt cele de transport.

5.Confidentialitate:

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat, iar informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzii, livrarea produselor si anuntarea ofertelor noastre.

S.C. Ino World Trading S.R.L nu vinde si nu furnizeaza adrese de mail altor persoane.

6.Declinarea responsabilitatii:

Descrierile si pozele afisate pe site apartin furnizorilor, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii.

Societatea achizitioneza produse de la furnizori de incredere, dar totusi nu poate fi trasa la raspundere de eventualele daune aparute in timpul exploatarii produselor, pozitia noastra fiind doar de re-seller.

Pebebe.ro nu ofera nici un fel de garantie pentru produsele comercializate pe site si deasemenea nu va fi responsabil pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Pebebe nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate.

7.Litigii:

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate conditiile de mai sus. valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.