Atentie

Folosim cookies pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună de navigare. Detalii Politica de cookiuri. Apăsarea butonului și continuarea navigării, reprezintă acordul tău. Sunt de acord

Ghete din pilele pentru primii pasi cu talpa flexibila, roz

21 ( 13.5 cm )
Scrie o recenzie
Preț vechi: 159.90 lei
149.90 lei
Economisești: 10.00 lei (6%)
Roz
RO-104-roz-21
ÎN STOC
+
  • Ghid măsurare
  • Pot returna sau schimba produsul?

Descriere

Ghetuțe din piele naturală moale, flexibilă și sigură pentru copii, facute pe calapod standard-lat cu deschidere largă. Această combinație de culori este special concepută pentru fetițe vesele si iubitoare de roz.
Pe lângă designul modern ele asigură o dezvoltare armonioasă a piciorușelor. Talpa din cauciuc flexibil lasă piciorușul să ruleze ușor în timpul mersului, dar este suficient de groasă cât să protejeze de frig în sezonul rece. Căptușeala din piele naturală și fină de la interior aduce un plus de protecție și confort și păstrează o temperatură optimă a piciorușelor.
Închiderea cu scai face ca încălțarea și descălțarea să fie ușoară și rapidă, însă se și pot ajusta cu ajutorul acesteia.
În zona călcâiului au o vipușcă suplimentară, din piele, care ajută la încălțare, dar și la păstrarea formei, piciorul nu aluneca stânga-dreapta și în acest fel mersul se formează corect.
Este IMPORTANT să măsurați piciorușul cu o ruletă înainte de alegerea mărimii corecte.

Tabel mărimi

După măsurare alegeți mărimea din tabel potrivit dimensiunii în cm. Dacă doriți ca produsul sa fie puțin mai larg adăugați o toleranță de 0,5 cm la dimensiunea măsurată și dupa alegeți marimea din tabel.

Tabelul contine dimensiunea interioara a talpii pantofului

Mărime Dimensiune interior
17 11 cm
18 11,7 cm
19 12.5 cm
20 13 cm
21 13,5 cm
22 14,5 cm
23 15 cm
24 15,5 cm

Detalii

Culoare:
Roz
Brand:
Angel
Fabricat în:
Romania
Inchidere:
Velcro
Material branț:
Piele naturală
Material Talpă:
Cauciuc
Material exterior:
Exterior: Piele; Talpă: cauciuc.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii