Plată şi livrare

 1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

  Dacă ați ales metodă de plată "Prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagină securizată a procesatorului de plăți.
  • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub siglă Visă și Mastercard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate că cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
  • "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și Mastercard.

   Important de știut!-Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
 2. Numerar/ramburs. la ridicarea coletului 

  În momentul în care curierul va livrează produsul comandat veți predă acestuia sumă corespunzătoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicată dumneavoastră în momentul plasării comenzii și va fi trecută și pe factură ce însoțește marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail).

  Important! Nu există alte taxe sau comisioane asunse în afară de sumă comunicată.
 3. Livrarea produselor se face prin curier (Cargus). Conform contractului nostru cu firma de curierat expedițiile sunt tarifate cu 15 lei pe tot teritoriul Romaniei. Incepand cu data 17.09.2021 NU se mai percepe taxa suplimentara pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire.