Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Product filters

Pret

lei  –  lei

  • 249lei
  • 741lei
Producator
Greutate Recomandata
Metoda de fixare
Product filters
Filtre Resetati
Pret
Pret

lei  –  lei

  • 249lei
  • 741lei
Producator
Producator
Greutate Recomandata
Greutate Recomandata
Metoda de fixare
Metoda de fixare

Scaune Auto Copii

Ce trebuie sa stim despre scaunele auto pentru copii

Din momentul in care pleci cu bebelusul tau din spital si pana in momentul in care ajunge la inaltimea de 135cm (aprox 12 ani) acesta va trebui sa calatoreasca intr-un scaun auto pentru copii pe parcursul deplasarilor cu masina. Exista multe variante de scaune auto pentru copii din care poti alege in functie de greutatea copilului tau.

Lucruri pe care trebuie sa le cunosti inainte de a achizitiona un scaun auto pentru copilul tau.

  1. Cumpara scaunul auto potrivit pentru greutatea copilului tau. Este foarte important ca scaunul auto ales sa corespunda greutatii copilului tau. Daca copilul tau nu este incadrat corespunzator in categoria din care ar trebui sa faca parte, scaunul nu va putea s ail protejeze corespunzator in cazul unui impact.
  2. Scaunul auto trebuie sa fie in conformitate cu standardul european de siguranța ECE R44 / 04 (scaune auto pentru copii), asigurand maximum de siguranta și confort pentru copilul tau,
  3. Asigura-te ca urmezi intocami instructiunile de montare ale scaunului auto.

Recomandarile noastre:

  • Copii pana in 2 ani ar trebui pozitionati cu spatele la directia de mers. Aceasta ofera cea mai buna protectie iar in cazul unui impact forntal va proteja foarte bine gatul si capul copilului.
  • NU asezam copilul pe locul din fata, cel al pasagerului, deoarece majoritatea sunt prevazute cu airbaguri frontale. Acestea pot provoca leziuni copilului, ele find proiectate pentru a proteja persoane adulte.
  • Scaunele auto ISOFIX, desi mai scumpe decat scaunele auto standard, reprezinta cea mai buna alegere. Sunt usor de instalat si foarte sigure.

Poti vedea aici un ghid de achiziție al scaunului auto pentru copil.