Atentie

Folosim cookies pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună de navigare. Detalii Politica de cookiuri. Apăsarea butonului și continuarea navigării, reprezintă acordul tău. Sunt de acord

Completati formularul urmator in cazul in care doriti returnarea sau schimbarea unui produs.

Schimbul unui produs se face prin procedura de colet la schimb doar in cazul in care solicitarea se face in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

In caz contrar schimbul se va face dupa verificarea produsului returnat.

Poţi înlocui produsul cu orice alt model doreşti, indiferent de valoarea acestuia.

Te rugăm să probezi încălţămintea în asa fel încât să nu aibă urme de uzură dacă te hotărăşti să o returnezi. Odată produsul purtat în exterior / la joacă sau in interior, acesta nu mai poate fi schimbat sau returnat.

FOARTE IMPORTANT: Vă rugăm să returnaţi produsele în ambalajul original. Vă rugăm să trimiteți cutia de pantofi protejată și să nu lipiți AWB-uri direct pe cutia de încălțăminte.

Produsul pe care îl schimbaţi/returnaţi trebuie să fie în starea lui iniţială, să nu fie deteriorat sau uzat şi trebuie să conțină toate etichetele, atât interioare cât si exterioare precum si ambalajul primit.

Așa cum dvs. vă bucurați de un produs nou, impecabil din punct de vedere vizual, tot așa trebuie ca acest produs să ajunga la noi pentru ca urmatorul client să beneficieze de aceeași calitate. Produsele neconforme returnate nu pot fi revandute, prin urmare dvs. veți suporta costurile deteriorării lor.