Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Dr. Brown’s

Dr. Brown’s logo

Biberoane Dr. Brown's | Pur si simplu cele mai bune

Alegerea unui biberon - de ce l-ai alege pe cel de la Dr. Brown's?

Atentia noastra a fost tot timpul indreptata inspre a crea produse inovative destinate hranirii care sa promoveze o buna stare de sanatate si o nutritie optima pentru bebelus. Create de un doctor in 1996 si patentate in 1997 biberoanele Dr. Brown Natural Flow sunt singurele biberoane care are un sistem de ventilatie intern care ajuta la pastrarea vitaminelor C, A si E prin minimizarea oxidarii laptelui matern sau a formulei (citeste studiul despre nutrienti acum); confera o presiune pozitiva, o hranire libera fara vacuum asemanatoare cu hranirea la san si care ajuta la reducerea colicilor, regurgitarii, eructatutului si gazelor prin eliminarea presiunii negative si a bulelor de aer.

Biberonul Dr. Brown Natural Flow nu contine BPA sau PVC, plumb sau ftalati si a primit numeroase premii pentru design fiind recunoscut de comunitatea medicala. De fapt multe din biberoanele nostre sunt duse in spitale, pe sectiile de terapie intensiva neonatala si in cabinetele medicale. Cel mai important este, insa ca mamele vorbesc intre ele si isi impartasesc cu emotie noile obiceiuri de hranire ale bebelusilor lor.

Pastrand standardele biberonului nostru si celelalte produse Dr. Brown au un design unic care confera o functionalitate deosebita pentru mama, iar bebelusului o stare de sanatate buna. Pentru a pastra o marca pe care mamicile se pot baza, noi punem accent pe cercetare si dezvoltare pentru a ne asigura ca fiecare produs atinge cel mai bun rezultat posibil. Aceasta inseamna ca investim atat timp cat e necesar pentru a crea produse dedicate hranirii de calitate care au beneficii distincte legate de sanatate.

Pachet 3 Biberoane Dr. Brown's Natural Flow Standard Polypropilena 120 ml (BPA free) - 14%