Cărucior 3 in 1 Coccolle Ambra

1,249.00 lei
337060945
in stoc
+

Cărucior Coccolle Ambra include:

 1. Geantă pentru accesorii
 2. Husă de ploaie,
 3. Plasă de insecte,
 4. Husă de protecție pentru picioare

Căruciorul Coccolle Ambra un cărucior modular alcătuit dintr-o unitate sport transformabilă și un cosuleț auto detasabil.

Căruciorul Ambra este ideal pentru plimbări incă din prima zi de naștere. Sistemul de prindere a componentelor pe cadru este intuitiv și usor de folosit.
Cadrul căruciorului Coccolle Ambra este ușor și se pliază tip carte pentru a ocupa cât mai puțin spațiu iar suspensiile încorporate facilitează plimbarile pe suprafețele accidentate.

Cadrul este prevăzut cu un coș de cumpărături încăpător iar mânerul este ajustabil pe înalțime și îmbrăcat în piele ecologică pentru a spori confortul dumneavoastră în timpul plimbărilor.

Coccolle Ambra este prevăzut și cu o gentuță pentru mămic Gentuța se poate prinde pe cadru cu ajutorul capselor de pe cureaua genții. Unitatea sport este reversibilă pe cadru putând fi folosită atăt cu fața la părinte cât și cu fața la sensul de mers.

Unitatea sport a căruciorului Ambra este dotată cu centura de siguranța în 5 puncte pentru un nivel sporit de siguranța în timpul plimbărilor. Unitatea sport poate fi reglată pe 3 nivele de înclinare și poate fi transformată într-un landou confortabil cu ajutorul a 3 chingi care modeleaza unitatea.

Copertina XXL îl va proteja pe micuț de soare si vânt iar husa de protecție pentru picioare îi va oferi caldura în sezonul rece. Puteți atasa un extrapad pentru perioadă când copilul este micuț astfel incât să îi oferiți un confort sporit în landoul transformabil.

Coșulețul auto Coccolle Ambra poate fi folosit atât în mașina cât și pe cadrul caruciorului. Coșulețul se ataseaza pe cadru folosind adaptorii din pachet. Coșulețul se va monta cu fața la părinte atunci când este folosit pe cadru și cu spatele la sensul de mers atunci cand este folosit în mașină.

Căruciorul Coccolle Ambra este ideal pentru orice anotimp datorită accesoriilor din dotare. Husa de ploaie și plasa de insecte îl vor proteja pe bebe indiferent de vreme.

Specificații pentru căruciorul Coccolle Ambra:

 • Dimensiuni deschis (cm) 50*104*113
 • Dimensiuni pliat (cm) 100*50*30
 • Dimensiuni roti fata/spate 7"/11"
 • Greutate cadru 7 kg
 • Greutate maxima suportata (kg) 15 kg
 • Material roti cauciuc
 • Mod de pliere carte
 • Suspensie DA
 • Varsta recomandata de la 0 luni
 • Ecartament roti fata/spate (cm) 37/50Brand:
Coccolle
Greutate Recomandata:
Max 15 kg
Varsta Recomandata:
0+ luni
Caruciorul este destul de bine finisat, confortabil si usor de manevrat. Ar fi fost super daca aveau mai multe culori.
Acorda o nota produsului

Produse cu acelasi pret!

1,260.00 lei
1,278.00 lei