Atentie

Folosim cookies pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună de navigare. Detalii Politica de cookiuri. Apăsarea butonului și continuarea navigării, reprezintă acordul tău. Sunt de acord

Cum măsurăm talpa copilului pentru a alege încalțămintea potrivită

Copiii nu au o singură dimensiune a piciorului și cresc și se dezvoltă foarte diferit. Cea mai bună modalitate de a vă asigura ca alegeți marimea corecta este să măsurați piciorul, ceea ce nu este atât de dificil pe cât credeți.
 
Alternative de masurare:
a. Măsurați încălțămintea actuală la interior cu ajutorul unei rulete.
b. Urmați ghidul nostru de mai jos vă arată pas cu pas cum să faceți acest lucru.
 
 
Ghidul nostru de dimensiuni este conceput folosind lungimea piciorului și nu lungimea pantofului.
 
Ghid pas cu pas:
  1. Ai nevoie de o hartie, creion sau pix, riglă și bineînțeles copilul

  2. Poziționează piciorul copilului pe hartie

  3. Trage o linie in dreptul călcâiului si una in dreptul celui mai lung deget.

  4. Măsoară distanța între cele 2 linii

  5. Alege perechea potrivită ghidând-te după mărimea din paranteză paranteză (cea în centimetri). la fiecare produs ai disponibil în centimetri dimensiunea interioara a tălpii.

 

Exemplu:

a. Dacă ați măsurat și piciorul are 11.5 cm alegeți cea mai apropiată mărime. În cazul modelului din imaginea de mai jos am ales mărimea de 11.7 cm.
b. Dacă copilul are fix mărimea din paranteză sau puțin peste alegeți mărimea următoare. ( are 12,5 cm sau 12,6 cm vom alege mărimea de 13 cm. )
 

Blog Search

Subscribe

Articole blog

Micuțul tău face în sfârșit primii pași! Deși vei exploda de mândrie, este important să nu te grăbești să cumpărați prima lui pereche de pantofi. Bebelușii nu trebuie să poarte pantofi până când nu pleacă afară. Până atunci, a învăța să mearga în picioarele goale este cea mai bună opțiune.
Toți bebelușii trec prin aceleași etape de mobilitate - începând de la cap, gât și până la picioare - dar cât de repede progresează de la o etapă la alta poate varia considerabil de la copil la copil. 
Despre încălţămintea potrivită pentru copii, platfus, picioare în X, paranteza, înfăşatul bebeluşilor sau folosirea mai multor scutece pentru a preveni displazia de şold. Interviul a fost difuzat în emisiunea "Tinerețe fără bătrânețe" de la Digi24, pe 18 iunie 2017.  
Copiii nu au o singură dimensiune a piciorului și cresc și se dezvoltă foarte diferit. Cea mai bună modalitate de a vă asigura ca alegeți marimea...